Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ICTO – “Inbound”

Het jong, vrouwelijk hiphoptalent is bezig aan een steile opmars in ons Belgenland. Een van die rijzende sterren is de jonge Cato Vercammen, die onder de naam ICTO haar nummers uitbrengt. In het begin van het jaar maakten we haar een ‘Grote Beer Van Morgen‘ en ook in Studio Brussels Nieuwe Lichting kreeg ze een felbegeerd ticket voor de finale. Winnen deed ze niet, maar uiteindelijk heeft ze deze zomer een platencontract getekend bij het gloednieuwe label Musketeer Records, waarbij ze in het najaar haar debuut-ep gaat uitbrengen. Nadat ICTO deze zomer enkele festivals aandeed, werd ze bovendien nog maar recent geselecteerd voor het nieuwe kansenparcours Sound Track, waar wij mediapartner van zijn.

“Inbound” heeft weer een vrolijke sound gekregen, die uit de hand van haar producer Anders komt. Vooral het refrein en het leuke achtergronddeuntje blijven hangen, maar ook productioneel zit het liedje weer zeer leuk in elkaar. Plezier staat dus voornamelijk centraal en catchy is het alleszins ook te noemen, want het nummer nestelt zich al snel in je hoofd. Binnen de kortste keren zing je het refrein zelfs al mee. Vrolijkheid neemt de bovenhand en zo stemt ICTO je vlotjes helemaal blij met haar nieuw hitje. Het is duidelijk, dit is nog maar het begin van iets groters!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1859 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "BROKEN PROMISES"

I Could Take Over. Dat is het motto en het idee achter de artiestennaam van Cato Vercammen, want onder haar moniker ICTO…
AlbumsRecensies

fantom - Fantom of the Popera (★★★): Spook met meerdere gezichten

Zelf muziek maken is vandaag de dag makkelijker dan ooit en dus wordt het bijgevolg steeds moeilijker om door het bos de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "OBSESSED"

Het was even stil rond ICTO, maar dat betekent niet dat ze helemaal van de radar verdwenen is. In 2019 behoorde ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.