Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO – “OBSESSED”

© CPU – Jan Van Hecke

Het was even stil rond ICTO, maar dat betekent niet dat ze helemaal van de radar verdwenen is. In 2019 behoorde ze tot de finalisten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en behoorde ze tot onze ‘Grote Beren Van Morgen’. In die drie jaar tijd heeft ze een grote evolutie meegemaakt en bracht ze onder meer haar ep Under Construction uit, speelde ze tientallen shows en ontwikkelde ze een nieuwe sound waarmee ze nu eindelijk terugkeert langs de grote deur. Het verhaal van ICTO is dus nog lang niet gedaan.

Op haar nieuwe single “OBSESSED” kiest ze voor een toffe mix tussen pop en hiphop, waardoor ze meteen een groter doelpubliek aanspreekt. Dat was altijd al haar sterkte en maakt zich ook deze keer betaald. De productie wordt aangedikt met catchy gitaren, die het nummer nog een beetje ruiger maken en tegelijk ook inspelen op de nieuwste trends in de muziekwereld. “OBSESSED” is de belichaming van alles wat we in 2022 in een tof hiphop- en popnummer willen horen.

Op zaterdag 9 juli staat ze samen met o.a. Chibi Ichigo, K1D en Yung Mavu op de eerste editie van Harpiness Festival in Zwevegem. Tickets zijn reeds te koop.

InstagramFacebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1583 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "I DO"

We kennen ICTO vooral van haar eigen sound en haar mix van zang en rap. Met die sound wist ze plaatsen te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Addison Rae - "Obsessed"

De zoveelste TikTokster maakt een muzikaal debuut. Sinds 2019 verzamelde de danseres Addison Rae miljoenen volgers op het platform. Vorig jaar startte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "LOL.LY"

ICTO blijft maar singles op ons afvuren! De Vlaams-Brabantse rapster bracht afgelopen zomer nog de twee uitstekende singles “Who Am I?” en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.