Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs – “SOMEONE ELSE”

Vorig jaar kwam Bishop Briggs met een eerste album en volgende week volgt er al een tweede. Nog voor ze Church Of Scars had uitgebracht was ze al te gast bij Jimmy Fallon, stond ze in het voorprogramma van Coldplay en was ze te vinden op het podium van Coachella. In Europa is de Britse haar succes nog niet zo groot als in de VS, maar daar komt misschien wel verandering in. “CHAMPION” had volgens ons alles wat het nodig had om een hitje te worden, maar de zangeres krijgt hier jammer genoeg nog geen air play. “TATTOOED ON MY HEART” was het vervolg op de videoclip van “CHAMPION”. Onlangs kwam de zangeres met een leuke woordspeling en een hele boel energie met “JEKKYL & HIDE“.

Het nieuwe “SOMEONE ELSE” is terug helemaal anders dan de vorige singles. Geen energiebommetje, maar een pianonummer met een klein koortje naar het einde toe. We horen en voelen negatieve emoties in zowel haar stem als de tekst. ‘All I wanna do is be alone / Lose my phone, be someone else’. Toch heeft het nummer opnieuw geen al te moeilijk refrein, waardoor je het snel kan meezingen of het nummer snel blijft hangen. “SOMEONE ELSE” is zeker en vast iets helemaal anders dan we gewoon zijn van Bishop Briggs, maar dat is misschien wel wat het nummer zo speciaal maakt.

Op 8 november komt het tweede album CHAMPION van Bishop Briggs uit.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

991 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fisher Ice - "Someone Else" (feat. Loyk)

De Antwerpse rapper Fisher Ice zette deze zomer grote stappen. In juli introduceerde hij zijn nieuwe geluid samen met WHY op het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs - "HIGHER"

Twee jaar geleden bracht Bishop Briggs met Church Of Scars een eerste album uit, dat vorig jaar al werd opgevolgd door CHAMPION….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs - "JEKKYL & HIDE"

Halverwege juli kwam Bishop Briggs met een nieuwe single. Aan het begin van de videoclip van “CHAMPION” verschenen de woorden ‘chapter one’….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.