Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs – “Triumph”

Vorig jaar bracht Bishop Briggs When Everything Went Dark uit, een plaat waarin ze haar mentaal welzijn aankaart. Inhoudelijk geen grote verrassing, want ze verloor haar zus twee jaar eerder aan kanker. De Britse zangeres staat bekend om sterke songs als “River” die barsten van het zelfvertrouwen. Dat ze een powervrouw is die zich door weinig laat tegenhouden, bewees ze door onder andere zwanger op Coachella op te treden in 2022. Op haar laatste ep toonde Briggs zich van een gevoeligere kant, al maakt dat haar juist krachtig door ook die momenten te tonen. Met “Triumph” toont de Britse weer een moedige kant van zichzelf.

Bishop Briggs maakte “Triumph” niet zomaar, de single staat in het teken van een nieuwe Honda-campagne. Toch is het niet zomaar een promotienummer, want het vat het verhaal van de zangeres samen. Ze zingt over wat ze heeft meegemaakt, maar dat ze zich daardoor niet laat tegenhouden. Die negatieve hindernissen benadrukt ze aanvankelijk met een piano die ietwat duister klinken, al schakelt ze snel over naar een andere sfeer. Stevige bassen in combinatie met Briggs’ stem zorgen voor een energieboost en benadrukken haar boodschap: ze is sterker dan ooit en zal niet stoppen. “Triumph” is een logisch vervolg na haar ep van vorig jaar en klinkt zoals we Bishop Briggs kennen, namelijk vol zelfvertrouwen.

Facebook / Instagram / X (Twitter) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs - "HIGHER"

Twee jaar geleden bracht Bishop Briggs met Church Of Scars een eerste album uit, dat vorig jaar al werd opgevolgd door CHAMPION….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs - "SOMEONE ELSE"

Vorig jaar kwam Bishop Briggs met een eerste album en volgende week volgt er al een tweede. Nog voor ze Church Of Scars…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs - "JEKKYL & HIDE"

Halverwege juli kwam Bishop Briggs met een nieuwe single. Aan het begin van de videoclip van “CHAMPION” verschenen de woorden ‘chapter one’….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.