Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bishop Briggs – “CHAMPION”

Bishop Briggs bracht vorig jaar haar debuutalbum uit en won vooral in Amerika al aan populariteit. Die plaat valt te omschrijven als alternatieve rock met elektronische invloeden. Daarbij komt dan ook de herkenbare, ruwere stem van Bishop Briggs. Het album scoorde hoog in verschillende Amerikaanse hitlijsten en dat nog geen twee jaar nadat ze haar eerste single uitbracht. De Britse was al te gast bij Jimmy Fallon, stond in het voorprogramma van Coldplay en speelde al op Coachella. De zangeres zette voorlopig nog geen voet neer op Belgische bodem, maar op de meest recente editie van Rock Werchter coverde P!nk niets minder dan “River” van Briggs.

Op haar Instagram kondigde Briggs “CHAMPION” aan als ‘Chapter one’, waardoor we er van kunnen uitgaan dat album nummer twee in de maak is. Veel info over dat album hebben we nog niet, maar afgaande op de nieuwe single zal de zangeres niet al te veel afwijken van haar eerste langspeler. De Britse zangeres weet haar eigen sound al aardig te creëren. “CHAMPION” heeft een catchy refrein en een tekst waarin veel mensen zich zullen herkennen. Je moet eerst in de put zitten vooraleer je een ‘champion’ kan zijn. Met veel energie en wat drama lijkt dit ons een goede start van een nieuw album.

FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

956 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Warpaint - Radiate Like This (★★★★): Stralende wedergeboorte

Toen Warpaint rond 2008 voor haar neus aan het venster stak, werd ze tegen wil en dank steeds bestempeld als ‘die vrouwengroep’….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warpaint - "Champion"

Het laatste studioalbum van Warpaint dateert ondertussen al van 2016, maar daar lijkt zeer binnenkort verandering in te komen. Het Amerikaanse viertal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs - "HIGHER"

Twee jaar geleden bracht Bishop Briggs met Church Of Scars een eerste album uit, dat vorig jaar al werd opgevolgd door CHAMPION….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.