Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bishop Briggs – “TATTOOED ON MY HEART”

Vorige week bracht Bishop Briggs een nieuw nummer uit na een kleine pauze. “CHAMPION” werd omschreven als ‘chapter one’, dus het zag er naar uit dat de single het begin is van een nieuw album. Vandaag krijgen we ‘chapter two’ al te horen. Beide nummers kregen meteen ook een videoclip, waardoor we terugdenken aan The Odyssey van Florence + The Machine. Die film werd ook in stukjes uitgebracht en zo kregen alle nummers van How Big, How Blue, How Beautiful één voor één een videoclip. Voorlopig is het nog onbekend wanneer de Britse Bishop Briggs het volgende hoofdstuk uitbrengen; ook over de releasedatum of naam is er nog weinig bekend. In oktober begint de zangeres te touren in Amerika (waar ze het bekendst is), dus vermoedelijk krijgen we het album ten laatste eind september te horen.

Ook op “TATTOOED ON MY HEART” krijgen we de typische Bishop Briggs sound te horen, al ontbreekt het de alternatieve rockmuziek, met zowel elektrische als hier en daar kleine folk invloeden, dit keer misschien wel wat aan kracht. De tekst komt niet zo hard over als bij haar vorige singles. De zangeres lijdt onder een relatie waarin zij van alles de schuld krijgt, en zo wordt dit misschien een van de droevigste nummers die Briggs al uitbracht. “TATTOOED ON MY HEART” is in tegenstelling tot “White Flag”, “Wild Horses” of de vorige single geen nummer dat moed of doorzettingsvermogen aanwakkert bij de luisteraar. Normaal is dit ook een belangrijke factor in de muziek van de Britse, en door dit gemis stelt het nummer wat teleur.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

956 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs - "HIGHER"

Twee jaar geleden bracht Bishop Briggs met Church Of Scars een eerste album uit, dat vorig jaar al werd opgevolgd door CHAMPION….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs - "SOMEONE ELSE"

Vorig jaar kwam Bishop Briggs met een eerste album en volgende week volgt er al een tweede. Nog voor ze Church Of Scars…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bishop Briggs - "JEKKYL & HIDE"

Halverwege juli kwam Bishop Briggs met een nieuwe single. Aan het begin van de videoclip van “CHAMPION” verschenen de woorden ‘chapter one’….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.