Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fisher Ice – “Someone Else” (feat. Loyk)

De Antwerpse rapper Fisher Ice zette deze zomer grote stappen. In juli introduceerde hij zijn nieuwe geluid samen met WHY op het nummer “Faded“, en in augustus ging hij solo op “5:00 AM“. In september had het de beurt geweest aan Loyk om naast Fisher te verschijnen, maar daar stak Spotify een stokje voor. De release van “Someone Else” werd oneindig lang uitgesteld, waardoor deze zomerse banger eigenlijk veel te laat komt. Het is volop herfst en het uptempo gitaartje met de vrolijke zanglijnen lijken wat misplaatst. De timing kunnen we echter gelukkig door de vingers zien, want voor de rest is “Someone Else” een absolute banger.

Fishers vorige twee tracks waren geproducet door Remi ‘Anders’ De Roeck, dus het verbaast niet dat een van de artiesten onder Anders Media zich nu naast Fisher Ice schaart. Toch is de samenwerking tussen de twee rapper-zangers meer dan administratief labelgeregel: Fisher Ice en Loyk voelen elkaar perfect aan. Loyk trakteerde ons eerder dit jaar al op “Part Of Me” en “Stay” waardoor we uitgebreid kennis konden maken met zijn dansbare, vrolijke vibes. Op het eerste gezicht lijkt dat ver af te staan van de donkerdere Fisher Ice, maar op “Someone Else” toont hij aan dat op regen altijd zonneschijn volgt, ook al zitten we momenteel met druilerig herfstweer.

Fisher Ice: Facebook / Instagram / Twitter

Loyk: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RonnyHuana – “IN DE WEST”

RonnyHuana, de Belgische rapper-producer met Marokkaanse roots uit Brussel, heeft zijn derde single van 2023 uitgebracht. Hoewel hij al geruime tijd actief…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Peet - "Bekane"

Als lid van Le 77 maakt Peet naam in de Belgische hiphopscene alvorens zich op zijn solocarriere te focussen. Als soloartiest heeft…
AlbumsFeatured albumsRecensies

ZLDR – KWETS UUR (★★★½): Amicale vinnigheid

De kans bestaat dat u tot nu toe nog nooit van ZLDR gehoord hebt. Het West-Vlaamse rapduo ontstond tijdens de coronaperiode op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.