Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ama Lou – “NORTHSIDE”

De Noord-Londense Ama Lou kwam in 2016 met haar debuutsingle “Tbc” op onze radar terecht en is er sindsdien niet meer van verdwenen. We maakten haar dankzij haar debuut-ep DDD in januari een ‘Grote Beer Van Morgen‘ en voorspelden haar een mooie carrière. Haar passage op Dour vorige zomer was dus langverwacht, maar werd uiteindelijk geannuleerd wegens onduidelijke redenen. Jammer, want het had zo maar een van de highlights van het festival kunnen worden.

Het is al een jaar geleden dat Ama Lou met nieuwe muziek kwam, dus haar gloednieuwe single “NORTHSIDE” werd alvast langverwacht. De zeemzoete r&b-track heeft een paar triphopinvloeden gekregen, waardoor er aan dynamiek geen gebrek is in het nummer. Ama Lou schittert opnieuw met haar unieke sound, die we zo spannend vinden en waarvan we moeilijk genoeg krijgen. De vibe zit weer prima en hiermee onderscheidt ze zich haar van haar collega’s. Nog meer nieuwe muziek zou en mag snel volgen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief