Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Ama Lou – “Tried Up”, “Wrong Lesson” & “Wire”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Ama Lou – “Tried Up”, “Wrong Lesson” & “Wire”

Ze is nog maar 19 jaar, maar pakte ons de afgelopen jaren met haar twee singles “TBC” en “Lost My Home” helemaal in. Ama Lou, een jonge zangeres uit het noorden van London, ruilde de afgelopen maanden haar thuisstad in voor het warmere Los Angeles. Ze nam er nieuwe nummers op waarvan we met het nieuwste project DDD (DawnDayDusk) meteen drie singles tegelijkertijd krijgen. Met haar nieuwe nummers trekt Ama Lou vanaf midden april door Amerika als voorprogramma van de Critics’ Choice Award winnaar Jorja Smith. Een spannende periode voor de jonge dame.

Tried Up” is het eerste nummer van het nieuwe project, dat ze als haar meest persoonlijke project tot nog toe beschouwd. Net zoals op haar ouder werk krijgen we in het nummer heel wat R&B- en soul-invloeden te horen. Het nieuwe nummer bezorgt ons meteen een zomers gevoel en doet ons bij momenten een beetje denken aan een zomerversie van SEVDALIZA. “Wrong Lesson” is daarentegen iets meer voorzien van een ’90s Urban vibe en toont dat Ama Lou de juiste mensen in LA gevonden heeft die haar muziek perfect kunnen producen. De derde single “Wire” valt op door de Arabische invloeden die samengesmolten werden met laidback hiphop beats. Op het einde krijgen we nog een jazzy stukje inclusief piano en trompet en vallen we helemaal in zwijm voor de chille urban van Ama Lou.

 /  / 

 

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #42

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
LiveRecensies

Ama Lou @ Botanique (Orangerie): Bakken onbenut potentieel

De Londense Ama Lou maakte al snel naam met haar soulvolle r&b die vaak vergeleken wordt met de muziek van Jorja Smith….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ama Lou - "Silence"

We wachten al een aantal jaar met smacht op het debuutalbum van Ama Lou. De Engelse singer-songwriter debuteerde in 2016 en door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.