Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Billie Eilish naar Werchter Boutique Pop-up!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Billie Eilish groeide in amper een klein jaar tijd tot een wereldster en tieneridool van jewelste. Haar nummers worden miljarden keer gestreamd en op Pukkelpop zorgde ze met om en bij de 50k bezoekers voor een de drukste optredens in de geschiedenis van het festival. Het verbaast dan ook niet dar ze volgend jaar opnieuw op wereldtour vertrekt en ook weer in ons land halt zal houden. Het wordt een korte tour door Europa die start op 9 juli, en het is daardoor dat de organisatie van Werchter Boutique besliste om naast een dag met Taylor Swift, een extra dag te geven met Billie Eilish als headliner.

Op zondag 19 juli staat ze namelijk op Werchter Boutique pop-up (originele naam alvast), een eenmalig eendagsevenement dat georganiseerd wordt op de weide van Werchter. Wie haar daar aan het werk wil zien, kan vanaf vrijdag 4 oktober tickets bestellen via de website van het festival. Tickets voor deze festiviteiten kosten 89 euro. Wie nog allemaal naar Werchter Boutique pop-up komt zullen we weldra te weten komen, maar dat het een popspektakel zal worden, is nu al een feit.

Onze recensie van het album van Billie Eilish, dat ze ook meebrengt naar Werchter, lees je hier.

27 september 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief