Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Taylor Swift naar Werchter Boutique 2020!

De festivalzomer is nog maar net achter de rug, maar bij heel wat festivals zijn de voorbereidingen op een nieuwe editie reeds gestart. In Werchter zijn ze vandaag alvast een versnelling hoger geschakeld en maakten ze zonet de eerste wereldster van formaat bekend die in 2020 in het festivalpark haar opwachting zal maken. Nadat de organisatie vorig jaar volop inzette op een ouder publiek met Fleetwood Mac, zal het publiek nu iets jonger zijn. De headliner van Werchter Boutique is dit jaar namelijk niemand minder dan het Amerikaanse popidool Taylor Swift. De Amerikaanse bracht onlangs haar zevende studioalbum Lover uit en heeft over de hele wereld miljoenen fans. Met meer dan vijftig miljoen verkochte albums behoort ze momenteel tot een van de grootste vrouwelijke artiesten van deze aardbol. Deze zomer doet de wereldster voor het eerst een Europese festivaltour en speelt ze onder andere ook op Roskilde en NOS Alive Festival. Op zaterdag 20 juni is ze alvast in ons land te bewonderen en dat voor het eerst sinds 2011. Het is ook een exclusieve Benelux show, niet te missen dus. Meer namen volgen snel.

Tickets zijn van woensdag 25 september om 10 u te koop. Meer info via de site.

17 september 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief