Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single FINNEAS – “I Don’t Miss You At All”

We zijn benieuwd hoelang Finneas O’Connell nog gezien gaat worden als ‘de broer van Billie Eilish’. De jonge Amerikaan stond deze zomer nog samen met zijn zus op de Main Stage van Pukkelpop met een tour die helemaal in het teken staat van WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?. Dat album werd helemaal in elkaar gestoken door grote broer Finneas, dus dat de jongeman talent op overschot heeft, is wel het minste wat we kunnen zeggen. Tussen al dat touren door heeft Finneas toch nog de tijd gevonden om een eerste ep in elkaar te steken.

Net als “Shelter” en “I Lost A Friend“, zullen we deze single horen op Blood Harmony. De genres op die nummers lopen redelijk door elkaar, maar blijven toch altijd eenzelfde FINNEAS-sound hebben. Op zijn nieuwste exemplaar krijgen we een soort liftmuziekje waar een beat onder gelegd werd en aangevuld wordt met trompetten. In de helft valt het nummer stil en krijgen we alleen nog maar de hardere beats te horen die aangevuld worden met de nodige synths en andere elektronische geluiden, om daarna terug over te gaan in het liftmuziekje. Opnieuw een rustig nummer van de Amerikaan dus, maar toch zit er net weer dat tikkeltje extra in.

Blood Harmony verschijnt op 4 oktober.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 september 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief