Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single FINNEAS – “I Lost A Friend”

‘De broer van…’ zijn is een titel die niet veel artiesten willen dragen, maar FINNEAS mag meer dan trots zijn op zijn 17-jarige zus Billie Eilish, die momenteel de wereld aan het veroveren is. Een essentieel aspect in haar doorbraak is het werk van haar broer, want Finneas O’Connell schreef mee aan When We All Fall Asleep, Where Do We Go? en staat elke avond met Eilish op het podium als backing vocal en muzikant. Toch verdient O’Connell ook zonder zijn zus de nodige aandacht, want ook hij heeft meer dan potentieel om het te maken.

“I Lost A Friend” is een fantastisch, melancholische popsong die enorm goed in je oor blijft hangen en zijn mooie stem duidelijk in de kijker zet. In het nummer heeft hij het over jaloerse vrienden, die hem het succes niet gunnen en die hij dan ook voorgoed achterlaat. De tekst is sterk geschreven en vooral de zeer goed uitgewerkte opbouw van het nummer werkt voortreffelijk, want het nummer krijgt steeds weer een nieuwe diepte of kleine plottwist die het zo een boeiend geheel maakt. Ons verliest FINNEAS met zo’n nummer zeker niet!

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

3 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief