Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tom Rosenthal – “You’ll Find Someone To Fart With”

Een van de meest pure singer-songwriters die er rondlopen, is Tom Rosenthal. Deze Brit wendt muziek aan om er mooie, vaak sprookjesachtige verhalen mee te vertellen. Met zijn prachtige stem beschikt hij over een grote troef en zo zong hij al vijf albums bij elkaar. In het begin van de zomervakantie keerde Rosenthal terug met het rustgevende en idyllische “Future Holds”, waarop het pakkende “My Life Is A Song For You” volgde. Na dat trieste lied over zijn stervende vader, heeft Tom Rosenthal zijn roze bril klaarblijkelijk teruggevonden.

Zoals de titel “You’ll Find Someone To Fart With” al aangeeft, neemt de Engelsman het leven met een korrel zout en geeft hij een spoedcursus humoristische relativering. Allemaal goed en wel, ware het niet dat dat ten koste blijkt te gaan van de sound. Rosenthal klinkt iets te gehaast om mooi te zijn en zijn charmante bedoelingen missen daardoor zijn effect. Het is slechts wanneer het nummer eventjes neergelegd wordt dat we mee zijn in het verhaal en de hartverwarmende werking effectief voelen binnendringen. Een luchtig kampvuurtussendoortje, maar niet per se singlewaardig.

Je kan Rosenthal live aan het werk zien op donderdag 13 februari in de AB in Brussel. Tickets zijn via deze link te verkrijgen.

Facebook / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief