Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Rosenthal – “My Life Is A Song For You”

Tom Rosenthal kan zonder twijfel een van de meest authentieke singer-songwriters genoemd worden. Met zijn prachtige, ietwat rauwe stem vertelt de Engelsman al even mooie en vooral hartverwarmende verhalen. Singles als “You Might Find Yours” of “Future Holds” zijn daar het toonbeeld van, en ook zijn nieuwe nummer “My Life Is A Song For You” kan in dat rijtje geplaatst worden.

“My Life Is A Song For You” is een erg persoonlijk lied; Rosenthal schreef het namelijk over zijn stervende vader. Om het extra intiem te maken, is het nummer voorlopig enkel nog maar beschikbaar voor degenen met de link naar de verborgen lyric-clip op YouTube. Later zal het nog op streamingdiensten verschijnen.

Het trieste verhaal dat Tom Rosenthal op deze nieuwe single vertelt, wordt ondersteund door ontroerende metaforen en een minimale instrumentatie. Ondanks dat de man een donkergrijs wolkendek creëert, is hij tegelijk in staat om hoopvol te blijven klinken, en net dat maakt dit nummer zo sterk. Je voelt dat “My Life Is A Song For You” recht uit het hart geschreven is en we kunnen die oprechtheid alleen maar appreciëren.

Je kan Rosenthal live aan het werk zien op donderdag 13 februari in de AB in Brussel. Tickets zijn via deze link te verkrijgen.

Facebook / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Rosenthal - "Worry Not There Are Galaxies You Haven't Heard Of"

De muziek van Tom Rosenthal is ideaal voor deze herfstachtige dagen. Met zijn warme stem zingt hij over persoonlijke thema’s en naast…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Rosenthal - "Alone in Oslo"

De Britse Tom Rosenthal creëert al sinds het begin van vorig decennium aangename indiefolknummers waarbij een persoonlijke boodschap centraal staat en de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Rosenthal - "Hope"

De basis van elk nummer is een goede melodie of een mooie tekst en dat is precies waar singer-songwriters hun hart en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.