Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift – “Lover”

Over de hele wereld tellen Swifties af naar de release van Taylor Swift haar zevende album. Lover verschijnt volgende week in de winkelrekken en vandaag krijgen we de titletrack te horen. Een viertal maanden geleden kwam een kleurrijke Taytay terug na haar donkere Reputation periode. Met een hele hoop kleuren, vlinders en Brandon Urie vuurde de zangeres “ME!” op ons af. Wat later kwam “You Need To Calm Down” en de bijhorende videoclip. Die clip zat vol met cameo’s van onder andere haar BFF Todrick Hall, maar ook Ellen Degeneres, Katy Perry en Hayley Kiyoko passeerden de revue. Die laatste schoot met een pijl en boog op een roos met daarop een vijf en wat later kwam dan ook de befaamde ‘track 5’ oftewel “The Archer” op de zangeres haar Spotifypagina te staan.

Vannacht verscheen dus ook “Lover” op diezelfde pagina. Op het nieuwe nummer krijgen we de oude Taylor Swift opnieuw te horen. Het bevat folky en country elementen, maar is toch een catchy popsong. “Lover” is de zoete lovesong waarvoor Swift bekend stond. ‘Can we always be this close forever and ever?’ Het is geen geheim dat Taytay in haar werk verwijzingen steekt naar dingen die ze in het verleden deed (of in de toekomst zal doen). De tekst in de bridge van “Lover” verwijst naar oudere nummers zoals “Gorgeous” en “Dancing With Our Hands Tied”. Het is niet verbazingwekkend dat de zangeres de bridge van “Lover” tot haar favoriete bridge van het gelijknamige album heeft uitgeroepen.

Taylor Swifts zevende album Lover verschijnt op 23 augustus. Verder weten we ook dat er nog een videoclip aan zit te komen, misschien is deze wel voor “Lover”. Of krijgen we volgende week nog een single te horen?

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

941 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Not Just A Girl"

Sommige artiesten hoeven niet meer te bewijzen waartoe ze in staat zijn omdat ze al zoveel bereikt hebben. De Canadese singer-songwriter Shania…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift - "Carolina"

Taylor Swift-fans zitten ondertussen al enige tijd te wachten op een volgende re-release van hun idool. Swift is vorig jaar begonnen met…
InstagramLiveRecensies

Conan Gray @ Ancienne Belgique (AB): Tienerheld leert vliegen

Het lijstje met tieneridolen is nauwelijks bij te houden, maar toch zijn er enkele namen die we met plezier wat meer naar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.