Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift – “You Need To Calm Down”

Taylor Swift is één van de meest geliefde popsterren in Amerika & Canada en verkoopt er stadions uit aan de lopende band. Ook haar vorige tour, die in het teken stond van haar zesde album Reputation, was alweer helemaal uitverkocht en lokte meer dan één miljoen Amerikanen. Op het album toonde ze zich van een iets harder, ruiger kantje en wist ze zelfs in de Ultratop de toppositie te versieren. Na een kleine pauze, is TayTay dit jaar al terug en brengt ze op 23 augustus haar zevende album Lover uit. Daarop staat ook haar comebacksingle “ME!“, waarvoor ze samenwerkte met Panic At The Disco!’s Brendon Urie.

Swifties zullen enorm blij zijn want hun grote idool lijkt op haar nieuwe album terug helemaal de vrolijke, oude Taylor te willen zijn. “ME!” bracht al heel wat kleur in het donker en ook “You Need To Calm Down” klinkt weer iets optimistischer. In de strofes houdt ze zich wat terug, maar in het refrein biedt ze ons meerstemmige harmonieën, die je tegenwoordig niet meer veel in de popindustrie te horen krijgt. Het nummer geeft bovendien kritiek op mensen die hun negativiteit over de LGBTQ+ community uitlaten. “You Need To Calm Down” mag er dus zeker wezen en zal de fans nog meer doen uitkijken naar haar nieuwe album Lover.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1820 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single beabadoobee - "the way things go"

Geboren in de Filipijnen en opgegroeid in Londen heeft de getalenteerde zangeres-gitariste Bea Kristi zich de afgelopen tijd stevig in de muziekwereld…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The National - First Two Pages of Frankenstein (★★★★): Nieuw hoofdstuk bij hetzelfde verhaal

Voor indieliefhebbers is eindelijk de grote dag aangebroken: de negende plaat van The National is beschikbaar! Vier jaar na het orchestrale (en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift - "All Of The Girls You Loved Before"

Het zijn spannende, drukke tijden voor Taylor Swift. De Amerikaanse superster begint vandaag namelijk aan haar eerste tour sinds 2018. De zogeheten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.