Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift – “The Archer”

Taylor Swift staat erom bekend dat ze heel wat easter eggs (verborgen boodschappen, hints …) in haar videoclips verstopt. In de clip van “ME!” was de titel van het zevende album van de zangeres al te vinden. Inmiddels vertelde de Amerikaanse al dat Lover zal verschijnen op 23 augustus. Slechts twee jaar na het donkere Reputation komt de ex-countryzangeres met een hele hoop nieuwe en kleurrijke nummers. Ook in de video van de tweede single “You Need to Calm Down” zat er al een hint naar haar nieuwste single. In de clip (die trouwens ook verborgen politieke boodschappen bevatte) kwam het getal 5 wel erg duidelijk in beeld. Iedereen weet dat 13 Taytays lucky number is, dus al snel hadden Swifties over de hele wereld het idee dat de volgende single het vijfde nummer van Lover zou zijn.

De Swifties hadden alweer eens gelijk en zo kregen ze ook “The Archer” te horen. De vorige singles waren duidelijk bedoeld om een hit te worden, met een catchy melodie en een hoog meezinggehalte. Dat alles ontbreekt aan het nieuwe nummer. Het draait hier duidelijk om de persoonlijke tekst. De song beschrijft een bewogen liefdesleven, waarin of waarvoor er gevochten wordt. In de tekst verwijst de zangeres onder andere naar de videoclip van “Delicate”De eerste helft van de sombere ballade is zeer rustig, maar tijdens het tweede deel worden de synths vergezeld door een beatje en wordt er een emotioneel hoogtepunt (of laagtepunt) bereikt.

Taylor Swifts zevende album Lover verschijnt op 23 augustus. Eind december maakt ze ook haar debuut op het witte doek in Cats, een verfilming van de legendarische musical. Eerder deze maand kregen we de trailer te zien.

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

956 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Taylor Swift - Midnights (★★★): Op zoek naar de veelzijdigheid van de nacht

Taylor Swift. Je kent ze wel. Ook als je haar muziek niet kent, dan ken je ze. De afgelopen tien jaar was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Not Just A Girl"

Sommige artiesten hoeven niet meer te bewijzen waartoe ze in staat zijn omdat ze al zoveel bereikt hebben. De Canadese singer-songwriter Shania…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift - "Carolina"

Taylor Swift-fans zitten ondertussen al enige tijd te wachten op een volgende re-release van hun idool. Swift is vorig jaar begonnen met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.