Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift ft. Brendon Urie – “ME!”

Taylor Swift heeft geen introductie nodig. Ze is de enige vrouw die twee keer de Grammy voor album van het jaar won, en ze heeft de reputatie van een sympathieke wereldster. De Amerikaanse zangeres trekt zich van kritiek niet veel meer aan, en dat zorgde in 2017 voor een zoveelste hit. Taylor Swift laat de grootste stadia ter wereld vollopen en breekt ook records als het op ticketverkoop aankomt. Geen wonder dus dat ze één van de grootste artiesten van het moment is. Wat begon met countrymuziek, evolueerde naar (electro)pop. Met elk album bereikt ze meer fans. Wereldwijd zitten dan ook miljoenen fans te wachten op het zevende album van de superster.

Op een album is het nog even wachten, maar vandaag krijgen we een eerste single te horen. En daarvoor werkt ze samen met Brendon Urie, die we kennen van Panic! At The Disco. Het nieuwe “Me!” doet wat denken aan “End Game” of “This Is Why We Can’t Have Nice Things” van Taylors vorige album, maar dan met minder elektronische invloeden. Hierdoor wordt het een popnummer in zijn puurste vorm, en verliest Taylor Swift een eigen sound. Met haar bubblegumpop zet Taytay een stapje terug, maar “ME!” is klaar om een zoveelste hit te worden van de zangeres. Door het feit dat het nummer over de LGBTQ+ gemeenschap gaat, weet Taylor Swift ongetwijfeld weer extra harten te veroveren.

FacebookInstagamWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

544 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Taylor Swift - "right where you left me" & "it's time to go"

2020 was op heel wat vlakken een rotjaar, maar voor de fans van Taylor Swift viel dat uiteindelijk allemaal nog wel mee….
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Imogen Heap – “Last Night of an Empire”

Imogen Heap won in haar carrière al twee Grammy Awards: eentje voor haar eigen album Ellipse en eentje als medeproducer van 1989…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.