Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift ft. Brendon Urie – “ME!”

Taylor Swift heeft geen introductie nodig. Ze is de enige vrouw die twee keer de Grammy voor album van het jaar won, en ze heeft de reputatie van een sympathieke wereldster. De Amerikaanse zangeres trekt zich van kritiek niet veel meer aan, en dat zorgde in 2017 voor een zoveelste hit. Taylor Swift laat de grootste stadia ter wereld vollopen en breekt ook records als het op ticketverkoop aankomt. Geen wonder dus dat ze één van de grootste artiesten van het moment is. Wat begon met countrymuziek, evolueerde naar (electro)pop. Met elk album bereikt ze meer fans. Wereldwijd zitten dan ook miljoenen fans te wachten op het zevende album van de superster.

Op een album is het nog even wachten, maar vandaag krijgen we een eerste single te horen. En daarvoor werkt ze samen met Brendon Urie, die we kennen van Panic! At The Disco. Het nieuwe “Me!” doet wat denken aan “End Game” of “This Is Why We Can’t Have Nice Things” van Taylors vorige album, maar dan met minder elektronische invloeden. Hierdoor wordt het een popnummer in zijn puurste vorm, en verliest Taylor Swift een eigen sound. Met haar bubblegumpop zet Taytay een stapje terug, maar “ME!” is klaar om een zoveelste hit te worden van de zangeres. Door het feit dat het nummer over de LGBTQ+ gemeenschap gaat, weet Taylor Swift ongetwijfeld weer extra harten te veroveren.

FacebookInstagamWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

914 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Panic! at the Disco – “Local God”

Met langspeler Pray for the Wicked deed Panic! at the Disco iets wat weinig andere groepen met roots in de emorock hen voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Not Just A Girl"

Sommige artiesten hoeven niet meer te bewijzen waartoe ze in staat zijn omdat ze al zoveel bereikt hebben. De Canadese singer-songwriter Shania…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Panic! At The Disco - "Middle Of A Breakup"

Begin juni kregen we eindelijk nog eens een teken van leven uit het kamp van Panic! At The Disco. Het project lijkt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.