Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift ft. Brendon Urie – “ME!”

Taylor Swift heeft geen introductie nodig. Ze is de enige vrouw die twee keer de Grammy voor album van het jaar won, en ze heeft de reputatie van een sympathieke wereldster. De Amerikaanse zangeres trekt zich van kritiek niet veel meer aan, en dat zorgde in 2017 voor een zoveelste hit. Taylor Swift laat de grootste stadia ter wereld vollopen en breekt ook records als het op ticketverkoop aankomt. Geen wonder dus dat ze één van de grootste artiesten van het moment is. Wat begon met countrymuziek, evolueerde naar (electro)pop. Met elk album bereikt ze meer fans. Wereldwijd zitten dan ook miljoenen fans te wachten op het zevende album van de superster.

Op een album is het nog even wachten, maar vandaag krijgen we een eerste single te horen. En daarvoor werkt ze samen met Brendon Urie, die we kennen van Panic! At The Disco. Het nieuwe “Me!” doet wat denken aan “End Game” of “This Is Why We Can’t Have Nice Things” van Taylors vorige album, maar dan met minder elektronische invloeden. Hierdoor wordt het een popnummer in zijn puurste vorm, en verliest Taylor Swift een eigen sound. Met haar bubblegumpop zet Taytay een stapje terug, maar “ME!” is klaar om een zoveelste hit te worden van de zangeres. Door het feit dat het nummer over de LGBTQ+ gemeenschap gaat, weet Taylor Swift ongetwijfeld weer extra harten te veroveren.

FacebookInstagamWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

951 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Taylor Swift - Midnights (★★★): Op zoek naar de veelzijdigheid van de nacht

Taylor Swift. Je kent ze wel. Ook als je haar muziek niet kent, dan ken je ze. De afgelopen tien jaar was…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Panic! at the Disco – Viva Las Vengeance (★★½): Panic! in het theater

Zoals bijna iedereen weet, begon Panic! at the Disco ooit als een emopopgroep. Intussen werden de skinny jeans en gestijld haar al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Panic! at the Disco – “Local God”

Met langspeler Pray for the Wicked deed Panic! at the Disco iets wat weinig andere groepen met roots in de emorock hen voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.