Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift ft. Brendon Urie – “ME!”

Taylor Swift heeft geen introductie nodig. Ze is de enige vrouw die twee keer de Grammy voor album van het jaar won, en ze heeft de reputatie van een sympathieke wereldster. De Amerikaanse zangeres trekt zich van kritiek niet veel meer aan, en dat zorgde in 2017 voor een zoveelste hit. Taylor Swift laat de grootste stadia ter wereld vollopen en breekt ook records als het op ticketverkoop aankomt. Geen wonder dus dat ze één van de grootste artiesten van het moment is. Wat begon met countrymuziek, evolueerde naar (electro)pop. Met elk album bereikt ze meer fans. Wereldwijd zitten dan ook miljoenen fans te wachten op het zevende album van de superster.

Op een album is het nog even wachten, maar vandaag krijgen we een eerste single te horen. En daarvoor werkt ze samen met Brendon Urie, die we kennen van Panic! At The Disco. Het nieuwe “Me!” doet wat denken aan “End Game” of “This Is Why We Can’t Have Nice Things” van Taylors vorige album, maar dan met minder elektronische invloeden. Hierdoor wordt het een popnummer in zijn puurste vorm, en verliest Taylor Swift een eigen sound. Met haar bubblegumpop zet Taytay een stapje terug, maar “ME!” is klaar om een zoveelste hit te worden van de zangeres. Door het feit dat het nummer over de LGBTQ+ gemeenschap gaat, weet Taylor Swift ongetwijfeld weer extra harten te veroveren.

FacebookInstagamWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1091 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single beabadoobee - "the way things go"

Geboren in de Filipijnen en opgegroeid in Londen heeft de getalenteerde zangeres-gitariste Bea Kristi zich de afgelopen tijd stevig in de muziekwereld…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The National - First Two Pages of Frankenstein (★★★★): Nieuw hoofdstuk bij hetzelfde verhaal

Voor indieliefhebbers is eindelijk de grote dag aangebroken: de negende plaat van The National is beschikbaar! Vier jaar na het orchestrale (en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift - "All Of The Girls You Loved Before"

Het zijn spannende, drukke tijden voor Taylor Swift. De Amerikaanse superster begint vandaag namelijk aan haar eerste tour sinds 2018. De zogeheten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.