Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The S.L.P. – “((trance))”

Serge Pizzorno is het best gekend als gitarist van Kasabian, maar sinds zijn creaties onder de naam The Loose Tapestries (samen met artistieke duizendpoot Noel Fielding) hadden we al in de gaten dat Pizzorno beschikt over heel wat geschifte creativiteit die genialiteit benadert. We waren dan ook erg enthousiast toen hij zijn soloproject The S.L.P. aankondigde, waarin hij al zijn muzikale eieren kwijt kan. Dat resulteerde al in een indrukwekkende eerste single, een zomertune, een ode aan alle Gary’s en nu ook in een trance.

“((trance))” heeft zijn naam niet gestolen. De betoveringsgraad ligt hoger dan de ongeziene temperaturen van de voorbije hittegolf. Dat deze single ook het treinverkeer stil zou kunnen leggen, is misschien een hyperbool, maar een intens en zwoel nummer is het wel. Pizzorno weet als geen ander hoe je genres moet mengen en sfeer kan scheppen. Het eindresultaat is weeral ultraverslavend en vernieuwend. Er is maar één zekerheid bij The S.L.P., en dat is dat hij telkens weer onverwachts uit de hoek komt.

Zijn debuutalbum The S.L.P. zal verschijnen op 30 augustus en die dag kan wat ons betreft niet snel genoeg aanbreken. Of Pizzorno die plaat ook aan het Belgische publiek zal voorstellen, valt nog altijd af te wachten.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kasabian - "Coming Back To Me Good"

Inmiddels heeft Kasabian nog weinig introductie nodig. Sinds eind jaren negentig wordt de Britse rockscene mede door het viertal gedomineerd, maar de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kasabian - "Call"

Fans van Kasabian hebben doorheen de jaren hun favoriete band op heel wat manieren zien veranderen. Na de tijd van weleer kwam…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 2): Het kot was te klein

Op de tweede dag van Rock Werchter 2023 waren de weergoden het publiek goedgezind. Geen regen tijdens de avond, maar wel een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.