Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The S.L.P. – “Nobody Else”

Serge Pizzorno is niemand minder dan de gitarist van Kasabian, maar hij heeft er sinds kort ook een soloproject bij: The S.L.P. Met die op zijn initialen gebaseerde naam –want zijn volledige naam is Serge Lorenzo Pizzorno– bracht hij nog maar één single uit, waarop direct bleek dat de Brit nog een geschift muzikaal ei kwijt moest. “Favourites” was een dikke samenvloeiing van rock en hiphop, en we stelden dat Pizzorno zijn best zou moeten doen om nieuwigheden uit zijn hoed te toveren die dat debuut zouden evenaren. Wel, tweede single “Nobody Else” is gearriveerd en vanaf nu kunnen we op beide oren slapen. The S.L.P. is namelijk helemaal vertrokken, want ook “Nobody Else” is een indrukwekkende prestatie.

Er werden ons zomervibes beloofd, maar op basis van de snippet die we op voorhand te horen kregen, hadden we toch vooral de indruk dat het zou gaan om een lo-fi waas van gevoelens. Dat bleek nu uiteindelijk de aanloop te zijn naar een met beats overgoten dansplaatje. Opnieuw voel je de hiphopinvloeden langs alle kanten binnensijpelen, maar op “Nobody Else” zijn het vooral de gelukzalige melodieën die de aandacht trekken. Wellicht kan niemand anders een nummer als “Nobody Else” helemaal doen openbloeien als The S.L.P. Met weeral bakken leuke muzikale zetten heeft Pizzorno voor de tweede keer ons hart veroverd.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kasabian - The Alchemist's Euphoria (★½): Enorm slap afkooksel van wat Kasabian ooit was

Juli 2020 zal voor altijd in de geheugens van de Kasabianfans gegrift staan. Zanger Tom Meighan werd toen namelijk uit de band…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kasabian - "THE WALL"

Een band gaat nooit stuk, al heb je een ongeluk. De waarheid kwam in 2003 effectief uit een kindermond, met de mannen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kasabian - "CHEMICALS"

Groepen die hun frontman verliezen of ze uit de groep gooien wegens ongepast gedrag en erna kiezen om door te gaan, verdienen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.