Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ariana Grande ft. Social House – “Boyfriend”

Ariana Grande is in de muziekwereld dé vrouw van de laatste maanden. Haar albums verkopen als zoete broodjes en elke single wordt een grote hit. Geen wonder dat haar optreden in het Sportpaleis enorm snel uitverkocht was. Tijdens Ariana Grande haar vorige wereldtour vond er een aanslag plaats vlak na haar show in Manchester en daarover schreef ze “no tears left to cry”. Met die hit kondigde ze sweetener aan en een paar maand later stond het album in ruim twintig landen op één. Nog een paar maanden kwam de zangeres al met “thank you, next” en nog wat hits later met het gelijknamig album. Wie had gedacht dat de zangeres ging ophouden na twee albums in zeven maand tijd had het bij het verkeerde eind. Op “MONOPOLY” kregen we naast Miss Grande ook een van haar beste vriendinnen Victoria Monét te horen.

Ook deze keer staat Ariana Grande er niet alleen voor. Op “boyfriend” slaat de zangeres de handen in elkaar met Social House, een Amerikaans popduo die nog maar drie singles heeft uitgebracht. We kunnen met zekerheid zeggen dat deze samenwerking een boost is voor hun carrière. Met “MONOPOLY” sloeg Grande wat ons betreft de bal mis, maar met “boyfriend” scoort de zangeres ongetwijfeld een nieuwe hit. Ze blijft trouw aan de r&b/trap sound van haar meest recente albums. Opnieuw een aanstekelijke beat en de tekst is op zich niet slecht, maar na sweetener en thank you, next wordt het misschien allemaal een beetje te veel hetzelfde. Grande haar werk gaat enorm snel over de toonbank momenteel, maar ze moet opletten dat ze haar succesformule niet gaat uitmelken.

Op dertig augustus staat La Grande in het Sportpaleis. Voor wie nog geen tickets heeft is het inmiddels te laat, behalve als je bijna 500 euro weet neer te leggen. Voor dat geld mag je dan ook de soundcheck bijwonen en kan je vragen stellen aan niemand minder dan Ariana Grande haar dansers.

Ariana Grande: FacebookInstagramWebsite

Social House: FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2 augustus 2019

About Author

Robbe Rooms


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief