Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Pale White – “Unnatural”

In Engeland schieten de goeie rockgroepen tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Denk bijvoorbeeld maar aan de revelatie van afgelopen jaar Sam Fender, voor wie deze mannen eerder dit jaar nog het voorprogramma waren, of YONAKA, dat sinds de doortocht op Rock Werchter een hoop hartjes heeft gewonnen. Met The Pale White is er weer een band bijgekomen waar we op moeten letten. De band, bestaande uit de broers Hope en Tom Booth, is nog maar sinds 2016 bezig, maar is toch al stilaan op weg naar de top. Met “That Dress” en laatste single “Medicine” maken de Britten duidelijk wat we mogen verwachten: gitaarriffs, opzwepende drums en een ijzersterke zang. Dat is op “Unnatural” dan ook niet anders.

De nieuwste van The Pale White doet denken aan een mix van The Amazons en Catfish and the Bottlemen. Met opbouwende refreinen en een paar relatief stevige riffs hebben de Britten met “Unnatural” een steengoed nummer uitgebracht. De single is een perfecte combinatie tussen gitaren en drums, die goed worden aangevuld met de stem van zanger Adam Hope. ‘It’s just a phase,’ zingt de man daarna nog verder, maar laat ons hopen dat het dat vooral niet is, want als ze zo voortdoen gaan de heren een grote toekomst tegemoet. Het catchy “Unnatural” komt hun reputatie alleen maar ten goede.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2185 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Pale White - "How Far Can You Push A Man?"

Het was weer een tijdje geleden dat we nieuw geluid te horen kregen van de jonge knapen van The Pale White. Zo’n…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #29

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Pale White - "Confession Box"

In februari 2020, niet lang voor onze concertzalen de deuren sloten, konden we The Pale White live in Brussel aan het werk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.