Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Pale White – “Medicine”

Newcastle heeft er met The Pale White een uitstekende rockgroep bij. De band bestaande uit de gebroeders Hope en hun beste maat Tom Booth wervelt al sinds vorig jaar als de nieuwe Britse rockhoop door hun thuisland en werden door heel wat muziekbladen bestempeld als de in de gaten te houden band. Vorig jaar brachten ze nog de ep Take Me To The Strange uit, maar aan een opvolger wordt er nu al gewerkt. In april zullen ze echter eerst nog door Europa touren als voorprogramma van Sam Fender. Na hun kleine uitschuiver met “End Of Time”, halen ze met “Medicine” opnieuw de grote middelen boven.

Na een aantal luisterbeurten wordt al snel duidelijk dat “Medicine” hun beste nummer tot dusver is geworden. Een frivool en opwindend gitaargeluid zorgen voor een grootse soundwall die ons steeds opnieuw weer aan het nekvel grijpt. Vooral het refrein is ijzersterk opgemaakt en maar moeilijk uit je hoofd te krijgen. “Medicine” is een regelrechte anthem die gemaakt is om door de zalen luidop te worden meegebruld. The Pale White toont nog maar eens dat rockmuziek nog lang niet dood is en dat ze klaar zijn voor de volgende stap.

Op zondag 28 april kan men The Pale White voor het eerst in België aan het werk zien en dat in de Botanique in het voorprogramma van Sam Fender.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1875 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Pale White - "How Far Can You Push A Man?"

Het was weer een tijdje geleden dat we nieuw geluid te horen kregen van de jonge knapen van The Pale White. Zo’n…
AlbumsRecensies

Momma – Household Name (★★★★): Klaar voor de grote doorbraak

Na een periode van twee jaar brengt de band Momma hun langverwachte album Household Name uit. De band, geleid door de twee…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #29

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.