Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Pale White – “How Far Can You Push A Man?”

© Sophie Robson

Het was weer een tijdje geleden dat we nieuw geluid te horen kregen van de jonge knapen van The Pale White. Zo’n goede 73 weken, 513 dagen of 12312 uur zoals ze zelf verkondigden. We leerden de band tot twee keer toe kennen als voorprogramma van de veelgeprezen Sam Fender, maar kijken sindsdien geduldig uit tot ze met hun eigen tournee op de proppen komen. Om die wachttijd te overbruggen, krijgen we zo nu en dan een single op ons bord, waaronder deze gloednieuwe “How Far Can You Push A Man?”.

Het lange wachten heeft de band duidelijk goed gedaan. Niet alleen krijgen we een lichtelijk aangepaste bandformatie te zien, ook het geluid van hun laatste nieuwe single klinkt volwassener. “How Far Can You Push A Man?” is steviger, meer doordacht en je merkt dat The Pale White niet zomaar een single uitbracht om tijd te doden. Geen al te veel verrassingen, het is en blijft een nummer dat binnen het repertoire van de band past. Wanneer het einde van de single nadert, krijgen we nog een gitaarsolo te horen die het geheel mooi afsluit. Het lange wachten waard!

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #29

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Pale White - "Confession Box"

In februari 2020, niet lang voor onze concertzalen de deuren sloten, konden we The Pale White live in Brussel aan het werk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Pale White - "Glue"

Met de broers Adam en Jack Hope en hun metgezel Tom Booth heeft Newcastle er een sterke indierockband bij. The Pale White…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.