Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dinosaur Pile-Up – “Round The Bend”

Vrijdag is het D-day voor de fans van Dinosaur Pile-Up, want dan verschijnt de vierde plaat Celebrity Mansions. De Britse band kan rekenen op een goede live-reputatie, maar vaak kregen we de drie in ons land niet over de vloer. Hun naam doet dan ook vooral in thuisland UK en de Verenigde Staten een belletje rinkelen. Voor plaat nummer vier hebben ze ruimschoots de tijd genomen (bijna vier jaar) en de eerste twee nummers van Celebrity Mansions klonken veelbelovend. Met “Round The Bend” losten ze vandaag een laatste single voor de release en die stelt zeer teleur.

“Round The Bend” is toch wel een van de zwakste nummers geworden die de band in hun meer dan tien jaar lopende carrière heeft uitgebracht. Het nummer klinkt inspiratieloos en mist pit en een aha-effect. Het refrein is ronduit zwak en doet ons persoonlijk wat denken aan een flauw afkooksel van blink-182. “Round The Bend” klinkt veel te cliché en het plezier dat we op “Back Foot” en “Trash Metal Cassette” hoorden, is haast onvindbaar.  We hadden nochtans hoge verwachtingen voor de nieuwe plaat van Dinosaur Pile-Up, maar dankzij “Round The Bend” schroeven we onze verwachtingen alvast iets naar beneden.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

3 juni 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief