Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Almighty Mighty ft. Tristan – “Death Parade”

Almighty Mighty leverde in februari nog zijn debuutsingle “Slow Burner” af, een nummer dat direct de deur in trapte en riep: ‘Hier zijn we dan!’. Het Gentse project rond producers Reinhard Vanbergen (Das Pop, The Happy) en Stéphane Misseghers (dEUS, Soulwax) spitste meteen onze oren en wekte onze interesse. Hun eerste ep mogen we dit jaar nog verwachten, maar voorlopig moeten we het doen met de nieuwe single “Death Parade”, waar we ook Tristan op terugvinden.

Voor de zachte stem van Tristan is meteen een hoofdrol weggelegd op “Death Parade”. Ook de mysterieuze drums zijn prominent aanwezig. Verder is de song een puike popsong, eentje waarvan we er in de jaren 90 met Massive Attack, Portishead, Hooverphonic en consorten er wel meer kregen. Echt nieuw klinkt “Death Parade” niet, maar we moeten wel toegeven dat het een meer dan aangenaam nummer is.

Facebook / Officiële site

23 mei 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief