Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Black Keys – “Go”

Al een tijdje van onze radar verdwenen, maar nu zijn ze helemaal terug met de singles “Lo/Hi” en “Eagle Birds”. Op 28 juni komt het nieuwe album van de Amerikanen uit en dat zal de naam Let’s Rock dragen. Net zoals de vorige singles is “Go” er eentje waar vooral de gitaren in primeren, want ja, ‘Let’s Rock’, niet?

“Go” is een vrolijk nummer waarop we direct worden omsingeld door de typische, bluesy gitaren van Dan Auerbach. Verder is het nummer in de verste verste niet speciaal. De Goo-oo-o-o’s zijn heel uitgerekt en tonen dat er lyricaal niet veel inspiratie was bij het duo uit Ohio. Heel warm worden we niet van “Go”. Gelukkig overtuigden ze ons wel met hun vorige twee singles. Hopelijk heeft de rest van Let’s Rock meer om het lijf.

We krijgen er wel een fijne video bij en die is -ondanks dat “Go” geen hoogvlieger is- best vermakelijk, kijk zelf maar.

16 mei 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief