Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Hulder – “Volcano”

Sinds hun passage op de Nieuwe Lichting in 2016 is het lang stil geweest rond de psychpopgroep van Nick Benoy. Die stilte werd even terug doorbroken met de release van een eerste nieuwe single als voorbode van hun nieuwe album Golden Ages. Single “Is This The End?” gooide ook bij ons meteen hoge ogen. Net als we dachten dat de lat niet hoger kon gelegd worden, katapulteren Benoy en de zijnen die fenomenaal de hoogte in.

“Volcano” is fris, enorm psychedelisch en eenvoudig, maar Hulder laat die eenvoud schitteren. Maak je klaar om meegenomen te worden in een trip die een kleine vier minuten duurt, waarin bekende bands als Tame Impala, Pond en Temples nooit ver weg zijn. Met “Volcano” heeft Hulder een frisse popsong klaar, die bijwijlen bekend in de oren klinkt en je daarna niet meer los laat. Wij kijken alvast uit naar hun album, dat met alle waarschijnlijkheid zal inslaan als een vulkaan.

Benieuwd naar nog meer muziek? Volg ons op Spotify!

Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.