Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Hulder – “Volcano”

Sinds hun passage op de Nieuwe Lichting in 2016 is het lang stil geweest rond de psychpopgroep van Nick Benoy. Die stilte werd even terug doorbroken met de release van een eerste nieuwe single als voorbode van hun nieuwe album Golden Ages. Single “Is This The End?” gooide ook bij ons meteen hoge ogen. Net als we dachten dat de lat niet hoger kon gelegd worden, katapulteren Benoy en de zijnen die fenomenaal de hoogte in.

“Volcano” is fris, enorm psychedelisch en eenvoudig, maar Hulder laat die eenvoud schitteren. Maak je klaar om meegenomen te worden in een trip die een kleine vier minuten duurt, waarin bekende bands als Tame Impala, Pond en Temples nooit ver weg zijn. Met “Volcano” heeft Hulder een frisse popsong klaar, die bijwijlen bekend in de oren klinkt en je daarna niet meer los laat. Wij kijken alvast uit naar hun album, dat met alle waarschijnlijkheid zal inslaan als een vulkaan.

Benieuwd naar nog meer muziek? Volg ons op Spotify!

14 maart 2019

About Author

Yolan Devriendt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief