Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Hulder – “Is This The End?”

In De Nieuwe Lichting 2016 was daar plots de Gentse Nick Benoy onder de naam Hulder. Hij veroverde een finaleplaats, bracht een eerste single uit en begon te werken aan zijn debuutalbum Golden Ages. Zowel het schrijven van de muziek als de producing ervan lag in handen van Hulder zelf. Op die plaat is het nog even wachten, maar vandaag krijgen we alvast de eerste single van Golden Ages te horen. “Is This The End?”, wij geloven in ieder geval van niet.

Het onderwerp van de single is mislukking en aan de zijlijn staan, maar wat ons betreft, hoort Hulder thuis op de voorgrond. “Is This The End?” is meteen de moeite waard. De intro toont al aan dat we psychedelische rock kunnen verwachten met oog voor detail. Helemaal verkocht zijn we wanneer het refrein wordt ingezet. De zanglijn wordt vergezeld van uitgesponnen synths en blijft meteen hangen. Met deze oorwurm sleept Hulder je mee in een gelukzalige sfeer. “Is This The End?” zou je omwille van zijn meer poppy refrein alvast kunnen opslaan als een van dé easy-going zomerfeels-tracks van 2019. En nu, aftellen naar het album maar!

Facebook | Instagram

18 februari 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter