Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gunna – “One Call”

Vorig jaar ging het redelijk hard voor de Amerikaanse rapper Gunna. In 2013 begon hij zijn carrière als Young Gunna, maar in  2016 liet hij ‘Young’ vallen en maakte hij als Gunna een naam in de hiphopwereld. Vorig jaar scoorde Gunna zijn eerste hit in Amerika met “Drip Too Hard” waarmee hij en Lil Baby het zelfs in de Bilboard Top 5 schopten. Ook dit jaar staat er weer heel wat te gebeuren waaronder de release van zijn nieuwe plaat Drip or Down II en een Europese zomertour die hem ook naar België zal brengen.

“One Call” is de naam van zijn nieuwe single en die gaat op hetzelfde elan verder waarmee hij de voorbije jaren begon. De basgeladen beat mag dan wel heel basic overkomen, maar dat is hij eigenlijk niet want de finesse zit hem in de details. De beat lijkt immers onder water te zijn opgenomen en dat is op zijn minst speciaal te noemen. Ook de flow van Gunna is op “One Call” weer dik in orde, ook al komt de tekst weer wat inspiratieloos over. Een degelijk Gunna-nummer is “One Call” zeker weer geworden waarmee we nog even zoet zullen zijn voordat Drip or Down II zal verschijnen.

Je kan Gunna op donderdag 4 juli op Les Ardentes aan het werk zien!

Facebook


3 februari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief