Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Internet Money – “His & Hers” (feat. Don Toliver, Gunna & Lil Uzi Vert)

Vorig jaar scoorden de mannen van Internet Money een echte zomerhit met het nummer “Lemonade“, waarmee het producerscollectief hun definitieve doorbraak te pakken had. Het collectief was eerder al beats-hofleverancier voor kleppers als XXXTentacion, Juice WRLD en Lil Tecca, maar trad vorig jaar zelf meer in de schijnwerpers met hun debuutplaat B4 the Storm. Met een eigen festival en een tweede album (If You Know You Know) op komst zijn de vooruitzichten voor de groep uit Los Angeles ook dit jaar bijzonder rooskleurig. “His & Hers” is, als we Internet Money-oprichter Taz Taylor mogen geloven, de zomerhit van 2021 en daarvoor deed Internet Money beroep op de diensten van Lil Uzi Vert, Don Toliver en Gunna.

Een zomerhit werd ons beloofd, en die krijgen we ook! Net zoals in “Lemonade”, neemt Don Toliver het refrein voor zijn rekening, al krijgt hij deze keer gelukkig iets meer de kans om zich te laten blijken door ook de eerste verse onder handen te nemen. Zijn catchy flow zet het nummer goed op weg, alvorens Gunna met zijn strofe “His & Hers” van nog meer gewicht weet te voorzien. Tenslotte is het aan ‘Baby Pluto’ Lil Uzi Vert om het nummer met een laatste streek vakkundig af te werken met zijn gekke teksten! Dat gebeurt allemaal op een zomerse instrumental, die de drie rappers geslaagd in scène weet te zetten. 

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1763 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

SZA - SOS (★★★): Verdronken in ambitie

In 2017 leek het alsof er een nieuwe superster was geboren in de vorm van SZA. Tijdens de zomer van dat jaar…
AlbumsRecensies

Mura Masa - demon time (★★★★): Doe wat je wilt

Er zijn muziekliefhebbers die meteen beginnen huiveren bij het horen van de termen ‘dj en producer’. In bepaalde gevallen valt dat zeker…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.