Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bosum – “Golden Rain”

Bosum laat ons met “Golden Rain” meedrijven op een prachtige muzikale golf. De winterse indie ballad is alweer de derde single van de Brusselse band die eerder dit jaar debuteerde met “Fonzy”. Dat de band graag de gevoelige snaar wil raken, hoeft geen geheim te zijn. Net als bij de vorige singles horen we een puur en melancholische sound, perfect voor een lange roadtrip of gezellige winteravond.

We schakelen de tijd even uit om te luisteren naar “Golden Rain” en komen al gauw tot de conclusie dat Bosum het warme fleece dekentje vormt dat we nodig hebben op koude dagen. Met dit nummer willen de Brusselse muzikanten hun luisteraars aanmoedigen om openlijk te spreken over hun mentale gezondheid in een periode waarin het allemaal draait om samen zijn, gezelligheid en geluk… Steeds meer artiesten maken een dergelijk statement en hoewel dat af en toe wel heel cliché dreigt over te komen, slaagt Bosum met vlag en wimpel. Warme vocalen maken de koude dagen net wat draaglijker hoewel de kracht bij het instrumentale gedeelte ligt. Wat ons betreft had deze nieuwe van Bosum gerust wat langer mogen duren. “Golden Rain” ligt makkelijk in het gehoor en blijft lang nazinderen.

Na alweer een geslaagde track van deze band van eigen bodem, besluiten we dat meer Bosum in 2019 alvast één van de goede voornemens is die we niet na een maand al overboord gooien.

Facebook / Instagram / website

21 december 2018

About Author

Leni Sonck


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Bosum – “Golden Rain””

  1. Kris schreef:

    Weer een top song van Bosum. Zou ze graag op wat meer podia in actie zien!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter