Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fox Jacuzy + Hausbau – “Ready 4 Love”

België is alweer een nieuw muzikaal project rijker met de lancering van Fox Jacuzy. Het project werd onlangs opgestart door Floris De Decker, die in het muzieklandschap vooral gekend is als zanger van Team William en toetsenist van het ter zielen gaande The Van Jets. De missie van Fox Jacuzy is scheve dansplaatjes maken waarvoor hij op de vocale beroep doet op een gastartiest. Voor zijn tweede single “Ready 4 Love” heeft Fox Jacuzy in ieder geval beroep kunnen doen op Hausbau, het alterego van watchoutforthegiants-lid Jan De Rauw.

“Ready 4 Love” is een lekker scheve dansplaat geworden die eigenlijk alles in zich heeft om het tot radiohit te schoppen. Ondanks dat het begin atypisch is voor een dansplaat, merk je al snel in de daaropvolgende strofes dat Fox Jacuzy en Hausbau weten waarmee ze bezig zijn. Het feit dat de twee een indie/rock-achtergrond hebben speelt hen geen parten, maar toont aan dat ze duidelijk weten hoe je een mooi gebalanceerd nummer moet maken. Op “Ready 4 Love” zijn een heleboel invloeden te horen zoals een Chet Faker aka Nick Murphy, Sleigh Bells en in zeker maten ook hitkanon Major Lazer. “Ready 4 Love” is met andere woorden een geslaagde single geworden die je meteen aan het dansen zet en waarmee Fox Jacuzy duidelijk zijn potentieel laat blijken.

Facebook

13 december 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief