Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fox Jacuzy + Hausbau – “Ready 4 Love”

België is alweer een nieuw muzikaal project rijker met de lancering van Fox Jacuzy. Het project werd onlangs opgestart door Floris De Decker, die in het muzieklandschap vooral gekend is als zanger van Team William en toetsenist van het ter zielen gaande The Van Jets. De missie van Fox Jacuzy is scheve dansplaatjes maken waarvoor hij op de vocale beroep doet op een gastartiest. Voor zijn tweede single “Ready 4 Love” heeft Fox Jacuzy in ieder geval beroep kunnen doen op Hausbau, het alterego van watchoutforthegiants-lid Jan De Rauw.

“Ready 4 Love” is een lekker scheve dansplaat geworden die eigenlijk alles in zich heeft om het tot radiohit te schoppen. Ondanks dat het begin atypisch is voor een dansplaat, merk je al snel in de daaropvolgende strofes dat Fox Jacuzy en Hausbau weten waarmee ze bezig zijn. Het feit dat de twee een indie/rock-achtergrond hebben speelt hen geen parten, maar toont aan dat ze duidelijk weten hoe je een mooi gebalanceerd nummer moet maken. Op “Ready 4 Love” zijn een heleboel invloeden te horen zoals een Chet Faker aka Nick Murphy, Sleigh Bells en in zeker maten ook hitkanon Major Lazer. “Ready 4 Love” is met andere woorden een geslaagde single geworden die je meteen aan het dansen zet en waarmee Fox Jacuzy duidelijk zijn potentieel laat blijken.

Facebook

1593 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Features

Acht tips voor Les Nuits Botanique 2021

Als het kan en mag, dan gaan ze er ook voor in de Botanique. Met de nodige hindernissen werd alweer een boeiend…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wolf Vanwymeersch - "Friendly Is Better"

Enkele maanden geleden verblijdde Elefant-frontman en voormalig The Van Jets-gitarist Wolfgang Vanwymeersch ons met zijn eerste solosingle “Not To”. Vandaag rekt hij…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Wolf Vanwymeersch – “Not To”

Muziekminnend Vlaanderen kent Wolfgang Vanwymeersch vooral als vaste snarenplukker van de helaas te vroeg gepensioneerde The Van Jets, maar hij was en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.