Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE – “Backstreet”

Het Londonse Alternatieve elektropop tweetal APRE lijkt in een goede creatieve flow te zitten. Ze brachten in amper een paar maanden tijd maar liefst twee ep’s uit met The Movement of Time en Drum Machines Killed Music, waarvan de laatste midden september. Het duo dat elkaar voor het eerst tegen het lijf liep in de Chess Club in London, is momenteel erg in de lift en hadden met “All Yours” al een klein hitje te pakken. Vandaag losten ze alweer een nieuwe single met “Backstreet”, die gisteren in de show van Jack Saunders van BBC Radio 1 in première ging.

“Backstreet” heeft geen intro nodig en begint meteen met vocals en een leuk pianootje. Dat zorgt er voor dat de luisteraar meteen in het verhaal van “Backstreet” wordt meegezogen en attent blijft. Het refrein wordt door de twee gezongen, waardoor het wat lijkt op de Britse band Jungle. “Backstreet” is bovendien een zeer dynamisch nummer dat heel organisch aanvoelt. In het slotstukje van “Backstreet” hebben ze ook nog eens een catchy gitaarsolo gestoken die hun muzikaal spectrum weer goed in de kijker weet te zetten. Als APRE op dit tempo en niveau blijft verder gaan, dan zien we een doorbraak wel heel snel komen!

Facebook

1593 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "I Don't Love You"

Het Londense indiepopduo APRE doet het al jaren goed. Sinds hun debuut uit 2018 tot hun eerste album Always In My Head…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "Live It Up"

Het verbaast ons iedere keer opnieuw als APRE een nummer uitbrengt, dat ze nog steeds niet zijn doorgebroken. Wij volgen het duo…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE - "Go Somewhere"

Jules en Charlie zijn niet enkel vrienden, ze zijn creatieve broers van elkaar die sinds 2018 de formatie APRE vormen. Wat nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.