Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE – “Submarine”

Het Engelse duo APRE brengt met “Submarine” een heerlijk verfrissend nummer voor tijdens deze warme dagen. Amper vijf maanden na hun mixtape A001, laten Charlie Brown en Jules Konieczny dit nummer op de wereld los. Voorlopig is er echter nog niet geweten wanneer en of er een nieuw album aankomt. Maar als “Submarine” hiervan een voorbode is, dan staat er ons wel veel moois te wachten gezien hun alternatieve pop garant staat voor een aanstekelijk en vernieuwend geluid.

“Submarine” begint met enkele bezwerende walvisgeluiden en we vragen ons meteen af waar dit nummer naartoe zal gaan tot een standaard drumintro ons verlossing brengt. Het is de start van een aanstekelijk en schijnbaar vrolijk nummer. Echter onder al die lichtheid zit een zware en ietwat donkere boodschap. De trip in de duikboot is namelijk niet zo gezellig als bij de Beatles, het is proberen vluchten voor je eigen gedachten. Deze hulpkreet wordt verpakt in een fris synthesizergeluid dat zo kenmerkend is voor de heren van APRE, waardoor hun nieuwe single perfect past tussen het oudere werk, maar toch enkele verrassende elementen bevat.

We merken aan alles dat APRE bij elk nummer meer volwassen wordt en “Submarine” is hiervan het perfecte voorbeeld. Voorlopig steken ze het kanaal nog niet over, hoewel ze met “Submarine” alles hiervoor in handen hebben.

Facebook / Instagram / Twitter / SoundCloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Raveena – “Junebug” (feat. JPEGMAFIA)

Wanneer de zomermaanden aanbreken, kunnen we de fleurige melodieën van Raveena zeker en vast gebruiken. De Amerikaanse popzangeres onthult op 14 juni…
AlbumsRecensies

The Marías - Submarine (★★★): Cool blauw

Het is altijd cool als een band een volledige wereld rond een album kan scheppen; dat geeft het geheel toch net dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Marías - "Lejos de Ti"

Een van de coolste bands die je niet kent, draagt de naam The Marías. Het in Los Angeles gevestigde project rond María…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.