Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single APRE – “Live It Up”

Het verbaast ons iedere keer opnieuw als APRE een nummer uitbrengt, dat ze nog steeds niet zijn doorgebroken. Wij volgen het duo uit Londen al sinds het prille begin en waren als het ware getuige van hun ontwikkeling. APRE schopte het tot op de soundtrack van FIFA20, scoorde al een aantal bescheiden hitjes in het thuisland en mochten onder andere Sam Fender en Inhaler op diens tour vergezellen. Op 6 november brengt het muzikale duo het mini-album Always In My Head uit en dat wordt echt wel iets om naar uit te kijken. Bij dat heugelijke nieuws hoort natuurlijk ook een single en die is in de vorm van “Live It Up” uiterst dansbaar

Vanaf de eerste seconden weet je waar je op “Live It Up” aan toe bent. Een toffe synth zet meteen de toon en verleid je om stilletjes mee te wippen op het catchy popdeuntje. Het refrein mag dan misschien iets minder doorkomen dan dat we gewoon zijn van APRE, maar dat trekken de leuke strofes ruimschoots weer recht. “Live It Up” heeft die herkenbare APRE-sound die door de jaren heen steeds rijper en voller werd. “Live It Up” zal nog even in ons hoofdje blijven hangen!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

17 juni 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief