Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE – “Live It Up”

Het verbaast ons iedere keer opnieuw als APRE een nummer uitbrengt, dat ze nog steeds niet zijn doorgebroken. Wij volgen het duo uit Londen al sinds het prille begin en waren als het ware getuige van hun ontwikkeling. APRE schopte het tot op de soundtrack van FIFA20, scoorde al een aantal bescheiden hitjes in het thuisland en mochten onder andere Sam Fender en Inhaler op diens tour vergezellen. Op 6 november brengt het muzikale duo het mini-album Always In My Head uit en dat wordt echt wel iets om naar uit te kijken. Bij dat heugelijke nieuws hoort natuurlijk ook een single en die is in de vorm van “Live It Up” uiterst dansbaar

Vanaf de eerste seconden weet je waar je op “Live It Up” aan toe bent. Een toffe synth zet meteen de toon en verleid je om stilletjes mee te wippen op het catchy popdeuntje. Het refrein mag dan misschien iets minder doorkomen dan dat we gewoon zijn van APRE, maar dat trekken de leuke strofes ruimschoots weer recht. “Live It Up” heeft die herkenbare APRE-sound die door de jaren heen steeds rijper en voller werd. “Live It Up” zal nog even in ons hoofdje blijven hangen!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1592 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "I Don't Love You"

Het Londense indiepopduo APRE doet het al jaren goed. Sinds hun debuut uit 2018 tot hun eerste album Always In My Head…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE - "Go Somewhere"

Jules en Charlie zijn niet enkel vrienden, ze zijn creatieve broers van elkaar die sinds 2018 de formatie APRE vormen. Wat nog…
LiveRecensies

half•alive @ Ancienne Belgique (AB Club): Euforisch kleuren- en geluidspel

Zaterdagavond om 21u stipt gingen de hoofdlampen van de uitverkochte AB Club uit en lichtte op het podium een vierkantige installatie op….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.