Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE – “I Don’t Love You”

© Isy Townsend

Het Londense indiepopduo APRE doet het al jaren goed. Sinds hun debuut uit 2018 tot hun eerste album Always In My Head vorig jaar, legde de band al een heus traject af. Met hun aanstekelijke mix van rock en popdeuntjes wist APRE al het voorprogramma te spelen van Sam Fender, Friendly Fires en Inhaler, en met de nakende mixtape A001 zal de band ongetwijfeld nog een schepje bovenop hun bekendheid doen.

“I Don’t Love You” is de laatste single die APRE publiceert vooraleer die nieuwe mixtape in al haar glorie verschijnt. Waar de eerste singles “Waste My Time” en “Your Eyes” eerder integer waren, was vorige release “Feel It” enorm opgetogen. “I Don’t Love You” hangt perfect daartussen. De muziek is enorm catchy en je zal onmogelijk stil kunnen zitten, maar toch brengt de tekst ons een beetje down. Het gaat om het besef dat je beter af bent zonder bepaalde mensen in je leven. Triest, maar het brengt natuurlijk ook vrijheid met zich mee. Die vrijheid viert APRE op “I Don’t Love You”, en wij dansen met het duo mee.

A001 telt negen nummers en verschijnt op 1 maart.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

272 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "Live It Up"

Het verbaast ons iedere keer opnieuw als APRE een nummer uitbrengt, dat ze nog steeds niet zijn doorgebroken. Wij volgen het duo…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE - "Go Somewhere"

Jules en Charlie zijn niet enkel vrienden, ze zijn creatieve broers van elkaar die sinds 2018 de formatie APRE vormen. Wat nog…
LiveRecensies

half•alive @ Ancienne Belgique (AB Club): Euforisch kleuren- en geluidspel

Zaterdagavond om 21u stipt gingen de hoofdlampen van de uitverkochte AB Club uit en lichtte op het podium een vierkantige installatie op….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.