Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Black Box Revelation – “Tattooed Smiles”

We hebben een eeuwigheid moeten wachten op nieuwe muziek van The Black Box Revelation, maar gelukkig verlossen Jan Paternoster en Dries Van Dijck ons van het wachten. Hun laatste plaat, Highway Cruiser, dateert van 2015 en schopte het zelfs tot nummer één van de Ultratop hitlijsten. De laatste jaren werkten ze daarom weer aan nieuwe muziek en daar kunnen we binnenkort het volledige resultaat van horen. Om ons al warm te maken voor hun gelijknamige plaat Tattoed Smile die er eind oktober aan zit te komen, is er nu eerst en vooral een eerste voorsmaakje met de titeltrack “Tattooed Smile”.

“Tattooed Smile” van The Black Box Revelation is een lekker bluesrock nummer geworden waaruit blijkt dat ze hun sound niet al te veel hebben aangepast. Naast het kenmerkend gitaargeluid is natuurlijk ook weer de stem van Jan de blikvanger van “Tattooed Smile” en lijkt het wel alsof BBR nooit weggeweest was. “Tattooed Smile” klinkt bovendien ruw en vurig en in het nummer lijkt het alsof ze terug keren naar de roots. Daarbovenop is het nummer het kortste nummer dat ze ooit hebben gemaakt met net iets meer dan twee minuten. Bluesrock zoals ze we dat graag hebben: kort en krachtig!

Facebook

1421 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 1): Boem! Energiebom!

Overal in ons land duiken er de laatste weken bevrijdingsfeesten op, die schuilgaan onder de titel ‘festival’. Ook in Limburg is dat…
InstagramLiveRecensies

Rock Ternat (Dag 2 met o.a. DIRK., Brihang & Arsenal): Dans de regen weg

Vaak gaat het op de tweede festivaldag ietwat moeilijker vooruit. De bezoekers zijn nog moe van de dag ervoor. Vaak omdat ze…
InstagramLiveRecensies

Black Box Revelation, Brutus, Equal Idiots, STAKE & killthelogo @ Werchter Parklife: Rock on!

Heel de maand juli en een dagje in augustus werd de weide van Rock Werchter omgetoverd tot Werchter Parklife. Enkele nationale helden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.