Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Black Box Revelation – “Tattooed Smiles”

We hebben een eeuwigheid moeten wachten op nieuwe muziek van The Black Box Revelation, maar gelukkig verlossen Jan Paternoster en Dries Van Dijck ons van het wachten. Hun laatste plaat, Highway Cruiser, dateert van 2015 en schopte het zelfs tot nummer één van de Ultratop hitlijsten. De laatste jaren werkten ze daarom weer aan nieuwe muziek en daar kunnen we binnenkort het volledige resultaat van horen. Om ons al warm te maken voor hun gelijknamige plaat Tattoed Smile die er eind oktober aan zit te komen, is er nu eerst en vooral een eerste voorsmaakje met de titeltrack “Tattooed Smile”.

“Tattooed Smile” van The Black Box Revelation is een lekker bluesrock nummer geworden waaruit blijkt dat ze hun sound niet al te veel hebben aangepast. Naast het kenmerkend gitaargeluid is natuurlijk ook weer de stem van Jan de blikvanger van “Tattooed Smile” en lijkt het wel alsof BBR nooit weggeweest was. “Tattooed Smile” klinkt bovendien ruw en vurig en in het nummer lijkt het alsof ze terug keren naar de roots. Daarbovenop is het nummer het kortste nummer dat ze ooit hebben gemaakt met net iets meer dan twee minuten. Bluesrock zoals ze we dat graag hebben: kort en krachtig!

Facebook

1763 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Black Box Revelation, Whispering Sons, Noordkaap en meer voor Rock Olmen

Vorig jaar kreeg de Olmense festivalganger voor een eerste maal een volledig tweedaagse voorgeschoteld. Dat editie 2022 een succes mag genoemd worden,…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt affiche compleet met Zwangere Guy, Kasabian, Inhaler en meer!

We werden de afgelopen week overspoeld door festivalnieuws, maar de grootste vloedgolf komt er vandaag dankzij Rock Werchter. Het festival maakt zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Box Revelation - "Mr. Big Mouth"

Wie af en toe eens naar de radio luistert, zal ongetwijfeld wel eens “Wrecking Bed Posts” hebben horen voorbijkomen. Met die single…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.