Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spring King – “The Hum”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spring King – “The Hum”

De Britse band Spring King rond de drummende frontman Tarek Musa is al lang niet meer aan hun proefstuk toe. De band uit Macclesfield bracht in 2016 nog het toffe debuut Tell Me If You Like To uit waarop hun tot nu toe grootste succes en oorworm “Rectifier” staat. Nu de release van hun nieuwe plaat A Better Life echter niet meer ver af is, hij verschijnt op 17 augustus, laten ze het nieuwe nummer “The Hum” op de wereld los.

Zelf beschrijven de vier heren het nummer als een song dat het meest volbrachte ding is dat ze hebben uitgebracht zowel op vlak van sound als op vlak van lyrics. Daar sluiten we ons maar al te graag bij aan, want “The Hum” knalt met zo’n moordend tempo door de boxen dat we er helemaal zot van worden. “The Hum” bouwt lekker op naar een catchy refrein dat gewoon rechtoe rechtaan is zoals we dat van Spring King gewoon zijn. Er wordt niet rond de pot gedraaid en het plezier spat van het nummer af. “The Hum” is het sterkste nummer dat ze tot nu toe hebben laten horen van de nieuwe plaat en dat schroeft de verwachtingen natuurlijk automatisch weer naar boven.

Facebook

1870 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dead Nature - "Rivers"

Sinds 2019 brengt de producer, mixer en songwriter Tarek Musa muziek uit onder de onheilspellende naam Dead Nature. De muzikale duizendpoot uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spring King - "Us Vs Them"

Een kleine maand geleden vierde de Britse band Spring King uit Macclesfield een geslaagde terugkeer met hun single “Animal” na bijna twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spring King - "Animal"

Dit jaar belooft een spannend jaar te worden voor de Britse band Spring King. Nadat ze in 2016 hun gesmaakte debuutplaat Tell…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.