Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Spring King – “Animal”

Dit jaar belooft een spannend jaar te worden voor de Britse band Spring King. Nadat ze in 2016 hun gesmaakte debuutplaat Tell Me If You Like To uitbrachten, gingen ze op een uitgebreide Europese tour en speelden ze in Groot-Brittanie als voorprogramma voor onder andere Kaiser Chiefs en Kasabian. De band rond de drummende frontman Tarek Musa heeft in de tussentijd niet stilgezeten en werkte hard aan nieuwe muziek. Het nummer “Animal” is daar het eerste resultaat van en zal op hun dit najaar verschijnende album staan.

Een stevige baslijn en het markante drumspel van Tarek kenmerken het catchy nieuwe nummer “Animal”. Ook het refrein haalt met gemak het niveau van Tell Me If You Like To en daardoor knalt “Animal” minstens even hard als onder andere “Rectifier” en “Who Are You?”. Het viertal uit het Noord-Westen van England weet gewoon hoe je stevige rockmuziek maakt die goed in het oor ligt en makkelijk mee te zingen is. We kijken nu al uit naar die nieuwe plaat en hopen ze binnenkort nog eens in ons Belgenland te mogen verwelkomen.

Facebook

3 mei 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief