Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Spring King – “Us Vs Them”

Een kleine maand geleden vierde de Britse band Spring King uit Macclesfield een geslaagde terugkeer met hun single “Animal” na bijna twee jaar radiostilte. Het viertal met drummende frontman Tarek Musa heeft vandaag echter weer goed nieuws, want ze brengen op 17 augustus hun tweede plaat A Better Life uit. Om dit te vieren losten ze vandaag ook nog de nieuwe “Us Vs Them”.

“Us Vs Them” heeft een vettige baslijn en loeiharde drums waardoor het nummer wat op Royal Blood lijkt. Vooral het refrein weet te overtuigen op “Us Vs Them” gezien het heel wat pit bevat en ook de psychedelische stukken richting het einde van het nummer hebben wel iets interessant. Een oorworm als “Animal” is “Us Vs Them” niet geworden, maar het is wel een nummer dat als een huis staat en dat live voor heel wat spektakel kan zorgen.

Facebook

A Better Life

 1. Static (Intro)
 2. Animal
 3. Ready For War
 4. Let’s Drink
 5. Paranoid
 6. The Hum
 7. Lightning (interlude)
 8. Us Vs Them
 9. Echo Chamber
 10. No More
 11. Radioactive!
 12. Have You Ever Looked Up into the Sky?
 13. Thicker Skin
 14. Thunder
1 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief