Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle POLOSHIRT – “Pinned Upon”

POLOSHIRT is het nieuwe zijproject van de Australische zanger Winston Surfshirt en het duo Polographia. De drie zijn al jaren bevriend en brachten al in 2016 gezamenlijk het nummer “Sly” uit. Eerstgenoemde volgen we al een tijdje en was onlangs nog op een bescheiden Europese tour die hen helaas niet naar België bracht. Polographia daarentegen is eerder in hun thuisland Australie een begrip. Vandaag releaseten ze in ieder geval het eerste nummer “Pinned Upon” van dat nieuwe project.

“Pinned Upon” klinkt als een elektronischere variante van Winston Surfshirt die minstens even catchy is als de nummers van zijn vorig jaar verschenen plaat Sponge Cake. De hand van het duo Polographia in het project is desondanks duidelijk hoorbaar doordat het nummer wat simpeler in het oor ligt en het wat luchtiger klinkt. Wanneer we meer materiaal van POLOSHIRT mogen verwachten, is helaas nog onduidelijk, maar met “Pinned Upon” hebben ze wel al een leuk debuut uit hun hoed getoverd.

Facebook

12 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief