Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dope Lemon (feat. Winston Surfshirt) – “Every Day Is A Holiday”

Angus Stone – de mannelijke helft van het singer-songwriterduo Angus and Julia Stone – brengt sinds 2017 onder de naam Dope Lemon zweverige, laidback indierock uit. Na twee sublieme albums, Honey Bones en Smooth Big Cat, vond Stone duidelijk dat het tijd werd om eens de wat experimentelere toer op te gaan. Dit doet hij in de vorm van een samenwerking met de Australische multi-instrumentalist Winston Surfshirt.

“Every Day Is A Holiday” begint met een rustig gitaarriedeltje dat ons heel even op het verkeerde been zet, want na tien seconden is het plots overduidelijk dat dit helemaal geen rokerig gitaarnummer wordt zoals we van Dope Lemon gewend zijn. Nee, “Every Day Is A Holiday” is een rustige r&b-achtige song waarop we veel Winston Surfshirt en wat minder Dope Lemon te horen krijgen. De samenwerking leverde hoe dan ook een ontspannen feel good-nummer op dat je al snel kan meezingen. Dat laatste is onder andere te wijten aan het feit dat de Australiërs wat mosterd gehaald hebben bij Marvin Gaye’s “Ain’t No Mountain High Enough”.

Van ons had er toch net iets meer citroen in deze zomerse cocktail gemogen, maar smaken doet hij wel.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

 

 

 

30 juli 2020

About Author

Louise Thesin I don't care if Monday's blue, Tuesday's grey and Wednesday too. Thursday, I don't care about you. It's Friday, mijn Spotify Release Radar is geüpdatet!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief