Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vistas – “Tigerblood”

Vistas is een vierkoppige band uit de Schotse hoofdstad Edinburgh die aanstekelijke indie rock maakt. Sinds twee jaar bestaat de band nu en toch hebben ze al meerdere miljoenen streams weten te verzamelen op Spotify wat op zich al een straffe prestatie is. Met net een tour door de UK achter de rug als support van TOUTS, zijn de heren nu helemaal klaar voor de festivalzomer en hebben met “Tigerblood” een echt anthem gelost.

“Tigerblood” begint eerst vrij ruw, maar dan voegt zich een synth toe aan de sound en begint de frontman te zingen waardoor we een typisch indie rocknummer voorgeschoteld krijgen. “Tigerblood” klinkt daardoor heel vertrouwd in het oor en weet ons te overtuigen dankzij de volle sound die gedurende het hele nummer je helemaal meekrijgt. Ook al onderscheidt zich de sound van Vistas niet echt veel van hun collega’s, toch hebben ze met “Tigerblood” weer een leutig nieuw nummer uit hun hoed weten te toveren.

Facebook

26 mei 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief