Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Vistas – “Comfort”

De mannen van de Schotse band Vistas zitten zeker niet stil. Ze brachten gisteren hun nieuwe single “Comfort” uit nadat ze eerder dit jaar hun debuutalbum Everything changes in the end releaseten waarmee ze in eigen land goed scoorden. Op die platen waren onder meer de nummers “Sucker”, “Calm” en “Stranger” te vinden wat resulteerde in een erg fijne plaat boordevol springerige indienummers. Nu is er weer zo eentje bijgekomen.

Het ritme van “Comfort” zit al van in het begin goed, stil zitten terwijl dit liedje speelt, is geen optie. Instrumentaal stelt het zeker niet teleur. De combinatie van de instrumenten zit goed en de dynamiek is wederom verfrissend. Het lied legt uit dat iemand zijn weg zal vinden wanneer die persoon comfort gevonden heeft in het leven. Het is niet enkel een catchy liedje, maar het geeft ook nog eens een wijze levensles: Kijk niet naar een ander, doe je eigen ding.

Ben je op zoek naar een schijfje die je kan luisteren tijdens het chillen, het opruimen van je huis, sporten of andere activiteiten? Geef “Comfort” dan zeker de kans om je nieuwe favoriet te worden.

Facebook / Instagram / Website

Ondek nog meer muziek op onze Spotify

23 september 2020

About Author

Emmy Vervaet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief