Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Snow Patrol – “What If This Is All The Love You Ever Get?”

We kregen al twee geweldige singles uit het kamp van Snow Patrol na hun grote terugkeer. “Don’t Give In” was een echte aanstekelijke single pur sang en “Life on Earth” toonde dat de band nog steeds de kracht van hun beginperiode in zich heeft. Beide singles waren ook te vinden op vinyl voor Record Store Day, maar het blijft daar niet bij. Vandaag brengt de band ons “What If This Is All The Love You Ever Get?”, de meest breekbare single van de drie. De nieuwe plaat van Snow Patrol, WILDNESS, verschijnt op 25 mei.

“What If This Is All The Love You Ever Get?” heeft niet meer nodig dan een piano en de stem van Gary Lightbody om te overtuigen. Meer zit er ook niet in de song, dus ze hebben even geluk bij Snow Patrol. Helemaal back to basics, niets bombastisch en toch iets dat je tot in het diepst van je hart raakt, het schrijven van breekbare nummers zijn ze duidelijk niet verleerd. Misschien is het net iets melig voor sommige mensen, en daar kunnen we heel goed inkomen. Het mist iets aan punch, maar het toont wel aan dat een pianoballad van Snow Patrol heel puur is zonder te theatraal te zijn. Fijne song, die een rustpunt op het album zal vormen, denken we.

2 mei 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief