FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Nieuwe namen voor Lokerse Feesten, Live is Live en Rock Zottegem!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Er verscheen deze ochtend heel wat festivalnieuws in Vlaanderen dus combineren we dat even in één artikel.

Een paar dagen nadat Kings of Leon werd aangekondigd voor het gezellige festival aan de Grote Kaai, wordt vandaag opnieuw een indrukwekkend rijtje namen aan de affiche van de Lokerse Feesten toegevoegd. Zo zakt er met Snow Patrol wederom een grote klepper af naar Lokeren. Opnieuw een publiekslieveling dus, maar daar blijft het niet bij. Gary Lightbody en zijn band krijgen op woensdag 10 augustus gezelschap van The Afghan WhigsSeasick Steve en ons eigen Portland. De ideale dag voor de fans van gezellige indierock dus, want dit belooft nu al een wondermooie avond te worden! Lokerse Feesten 2022 vindt plaats van 5 tot en met 14 augustus. Naast bovenstaande bands werd ook al Kraftwerk 3D aangekondigd. Voor meer info verwijzen we je graag door naar de website van het festival.

Het nieuwe Live is Live festival in Zeebrugge lost vandaag dan weer de volledige affiche voor zaterdag 18 juni. Daarbij vooral Belgische popgrootheden als Bazart, Tourist LeMC en Metejoor. Krijgen we ook nog op ons bord: noorderburen Anouk, Bløf en de immens populaire Suzan & Freek. Met deze lichting namen is de line-up van Live is Live helemaal rond. Tickets zijn te koop via www.liveislive.be.

Ten slotte kroop ook Rock Zottegem deze ochtend uit een lange winterslaap en dat doet het festival met de aankondiging van een XL-editie. De organisatie kondigt een extra festivaldag aan en loste meteen een eerste lading namen die hun opwachting zullen maken op het festivalterrein aan de Bevegemse Vijvers. Op vrijdag 8 juli mag het publiek zich opmaken voor de komst van Triggerfinger en Bazart, terwijl een dagje later Joost, dEUS en Texas hun opwachting zullen maken. Zondag 10 juli krijgt met Clouseau en De Kreuners ook al twee publiekstrekkers. Voor meer info verwijzen we je graag door naar de website van het festival.

1815 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart & Guusje - "Blijf Nog Even Hier"

Het was een mooie week voor de fans van Bazart, want naast het feit dat ze in blijde verwachting waren van een…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

20 nieuwe namen voor Lokerse Feesten, 10 voor Rock Herk!

Je zou het afgaand op het weer misschien niet zeggen, maar de zomer komt nu wel heel dichtbij. Dat resulteert vanzelfsprekend in…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pennywise en Bizkit Park naar Lokerse Feesten!

Ondanks dat de affiche van de Lokerse Feesten al rijkelijk gevuld is, is ze langs de andere kant ook nog lang niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.