Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single George Ezra – “Pretty Shining People”

Op 23 maart stelt de Britse Singer/Songwriter George Ezra zijn tweede album Staying At Tamara’s voor. Deze plaat is de langverwachte opvolger van zijn debuutplaat Wanted On Voyage. Uit deze plaat kent iedereen vast en zeker de single “Budapest” waarmee Ezra geleidelijk aan de wereld veroverde. Vandaag kwam al weer een derde voorproefje uit. Hiervoor kregen we al “Don’t Matter Now” en “Paradise” te horen. Vandaag is het de beurt aan alweer de derde single genaamd “Pretty Shining People”.

George Ezra staat bekend om zijn feel good nummers en ook deze keer kregen we spontaan een positieve gloed. Desondanks begint het nummer nogal ingetogen en klein met een iet wat depressieve gedachtengang ‘What a terrible time to be alive’. Daar komt al snel verandering in want George Ezra wordt het zonnetje in huis en heeft de ideale persoonlijkheid om iedereen op te beuren. “Pretty Shining People” mondt uit in een fijne sing along waarbij we spontaan allemaal pretty smiling people worden. Op 12 april stelt George Ezra zijn debuutplaat voor in de Ancienne Belgique. Benieuwd of hij daar ook een lach op eens gezicht kan toveren.

Facebook / Website / Instagram

 

 

Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 3): Lekker blijven hangen

Het was mooi weer op de zaterdag, zo mooi dat de organisatie tegen de avond zelfs het bordje uitverkocht mocht bovenhalen. De…
AlbumsFeatured albumsRecensies

George Ezra - Gold Rush Kid (★★½): Ideale, brave schoonzoon

Hij werd deze week 29 jaar oud en viert dat met zijn derde album. George Ezra heeft al enkele grote hits op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single George Ezra - "I Went Hunting"

Toen George Ezra aan het begin van dit jaar het vierde verjaardagsfeest begonnen te plannen voor Staying at Tamara’s moet hij gedacht hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.