Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single George Ezra – “Pretty Shining People”

Op 23 maart stelt de Britse Singer/Songwriter George Ezra zijn tweede album Staying At Tamara’s voor. Deze plaat is de langverwachte opvolger van zijn debuutplaat Wanted On Voyage. Uit deze plaat kent iedereen vast en zeker de single “Budapest” waarmee Ezra geleidelijk aan de wereld veroverde. Vandaag kwam al weer een derde voorproefje uit. Hiervoor kregen we al “Don’t Matter Now” en “Paradise” te horen. Vandaag is het de beurt aan alweer de derde single genaamd “Pretty Shining People”.

George Ezra staat bekend om zijn feel good nummers en ook deze keer kregen we spontaan een positieve gloed. Desondanks begint het nummer nogal ingetogen en klein met een iet wat depressieve gedachtengang ‘What a terrible time to be alive’. Daar komt al snel verandering in want George Ezra wordt het zonnetje in huis en heeft de ideale persoonlijkheid om iedereen op te beuren. “Pretty Shining People” mondt uit in een fijne sing along waarbij we spontaan allemaal pretty smiling people worden. Op 12 april stelt George Ezra zijn debuutplaat voor in de Ancienne Belgique. Benieuwd of hij daar ook een lach op eens gezicht kan toveren.

Facebook / Website / Instagram

 

 

2 maart 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief