Nieuwe single George Ezra - "Don't Matter Now"
Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single George Ezra – “Don’t Matter Now”

Dankzij een trip naar “Budapest”, wist George Ezra zich onder een mainstream publiek te nestelen. Het nummer is ondertussen ook alweer drie jaar oud, en na zijn debuutplaat uit 2014 kregen we niet echt nog nieuw werk voorgeschoteld van de man. Daarom dat het wel eens tijd werd voor nieuwe muziek, en dat krijgen we vandaag in de vorm van “Don’t Matter Now”. Een fris en fruitig liedje dat op een warme dag voor een gezapige sfeer kan zorgen.

“Don’t Matter Now” duurt net geen drie minuten, maar meer heb je soms niet nodig om een goed gevoel te krijgen. Met zijn diepe stem en een vrolijk gitaarlijntje krijgen we meteen een lach op ons gezicht. Door een refrein met blazers, weet hij wel een zeer zomers sfeertje te creëren. Een leuke melodie die van bij de eerste luisterbeurt blijft hangen. Na een tweede luisterbeurt kan je het nummer zelfs zonder nadenken meezingen. Het zit simpel in elkaar, maar soms is dat ook eens fijn. Gewoon leeghoofdig genieten van deze vrolijke muziek.

/ / /

15 juni 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsletter